eft

EFT

Wat is EFT?
Emotional Freedom Techniques® is een baanbrekende therapie waar psychologen van over de hele wereld enthousiast over zijn omdat het snel en effectief is en blijvende resultaten oplevert die gegarandeerd je leven positief veranderen.

Deze ultramoderne therapie is gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde. Het is een moderne vorm van Shiatsu die zich richt op het opheffen van energetische blokkades door rechtstreeks naar de oorzaak van deze blokkades te gaan: de emoties.
Je kan het zien als acupunctuur zonder naalden gecombineerd met mentaal focussen.

Wat gebeurt er precies tijdens een behandeling?
Je gaat lekker liggen en ik breng je eerst tot rust.
Dan vertel je mij wat het probleem is dat je graag wilt loslaten, terwijl ik zacht werk op specifieke meridianen en acupunctuurpunten. Je zal verschillende emoties en sensaties ervaren die gelijk worden geneutraliseerd.
Met mijn empatische vermogen help ik jou op een prettige manier om snel tot de kern van het probleem te komen. Je blijft tijdens de behandeling heerlijk ontspannen.

Op het moment dat je afstemt op de essentie, vindt er een mooi 'verandermoment' plaats waardoor je binnen een paar minuten met een frisse blik en vernieuwde energie naar je eigen leven gaat kijken.
Deze verandering gebeurt meestal tijdens de sessie, maar het kan ook erna plaatsvinden.
Je zult verbaasd zijn om te ervaren hoe makkelijk levenlange, diep gevestigde trauma's, overtuigingen en patronen verdwijnen of veranderen.
Er komt, wellicht voor de eerste keer sinds lange tijd, een gevoel van kalmte over je.

Ook leer ik je hoe je EFT in je dagelijkse leven kan gebruiken. Hierdoor voel je je meer zelfverzekerd en krijg je de controle over je leven terug.

Iedere sessie zie ik kleine en grote wonderen gebeuren.